Být diabetik znamená se více hlídat, ale neznamená to, že si za každou cenu musíte odepřít vše. Vyzkoušejte naši dia domácí čokoládu. Mlsat se přeci dá i ne vlně "DIA" a čokoláda je opravdu dobrá.
V rozpuštěném tuku rozmícháme kakao a ve vodní lázni za stálého míchání zahříváme. Vmícháme sušené mléko, ve kterém jsme rozmíchali sorbit.Nakonec přidáme ořechy nebo mandle.
Čokoládou plníme malé formičky vypláchnuté studenou vodou.
PO vychladnutí necháme v chladničce ztuhnout.Poté čokoládu opatrně vyklopíme.
Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem Hrníčkové malinové koláčky Banánovo ořechové muffiny Hrníčkový čokoládový dort Indián Hrníčkové rizoto Hrníčková bábovka Hrníčková tříbarevná bábovka Hrníčkové pečené rafaelo Hrníčkové masopustní koblihy Hrníčkové karamelové sušenky (spekulky) Lotus
Naši partneři