Být diabetik znamená se více hlídat, ale neznamená to, že si za každou cenu musíte odepřít vše. Vyzkoušejte naši dia domácí čokoládu. Mlsat se přeci dá i ne vlně "DIA" a čokoláda je opravdu dobrá.
V rozpuštěném tuku rozmícháme kakao a ve vodní lázni za stálého míchání zahříváme. Vmícháme sušené mléko, ve kterém jsme rozmíchali sorbit.Nakonec přidáme ořechy nebo mandle.
Čokoládou plníme malé formičky vypláchnuté studenou vodou.
PO vychladnutí necháme v chladničce ztuhnout.Poté čokoládu opatrně vyklopíme.
Hrníčkový krémový dort Hrníčkové slané roládky Hrníčkový kokosky Hrníčkový rybízový koláč podle babičky Hrníčková koprová kulajda Hrníčkový kokosový moučník Hrníčkový knedlík Kynutý hrníčkový borůvkový koláč Hrníčková šlehačková třešňová bublanina Hrníčkové piškotové řezy s krémem
Naši partneři