Tvarohové buchty jsou jedněmi z nejoblíbenějších dezertů, s kterými uděláte radost skoro každému. Připravte si tuto velmi jednoduchou buchtu, která kombinuje tvaroh se švestkovými povidly. Hotová je velmi rychle a je chuťově naprosto vynikající.
V jedné míse smíchejte veškeré ingredience na těsto. Povidla poklademe malou lžičkou do této náplně, tak, jako bychom kladli ovoce. Nakonec to celé zalijeme zbytkem těsta.
V druhé míse smícháme veškeré ingredience na náplň.
Polovinu těsta nalijte na vymazaný a vysypaný plech nebo na plech s pečícím papírem. Poté opatrně na těsto vlijeme tvarohovou náplň.
Malou lžičkou poklademe povidla tak, jako bychom kladli ovoce a nakonec tvaroh zalijeme druhou polovinou těsta.
Plech vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pozvolna pečeme do zlatova. To, jestli je buchta upečena můžete vyzkoušet párátkem.
Hrníčkový perník Hrníčkový makovník Hrníčkový domácí kinder řezy Hrníčkový čokoládový dort Indián Špaldová sněhová bábovka Hrníčkové máslové sušenky Hrníčkové medové kremrole Hrníčkové malinové koláčky Hrníčkové lívance Hrníčkový Tiramisu z pomazánkového másla
Naši partneři