Pokud chcete změnu od bramboráků,upečte si tuto výbornou cmundu.
Do mísy nastrouháme brambory, česnek a přidáme na jemno nakrájenou klobásu.Mezi tím si připravíme kvásek,který pak vlijeme do mísy, postupně dodáme zbytek ingrediencí a vše smícháme. Těsto nalijeme na předem vymaštěný plech a necháme 30 minut kynout.Po té vložíme do předem předehřáté trouby a necháme péct cca 45 minut
Cmunda se dá jíst jak teplá ,tak studená.
Hrníčkové malinové koláčky Hrníčkové plněné perníčky Hrníčkové rohlíky Hrníčková polévka s červené čočky Zebra bábovka Hrníčkové tvarohové řezy Hrníčková roláda Hrníčkový Tiramisu z pomazánkového másla Hrníčkové vdolečky Hrníčkový kynutý meruňkový koláč
Naši partneři