Pokud chcete změnu od bramboráků,upečte si tuto výbornou cmundu.
Do mísy nastrouháme brambory, česnek a přidáme na jemno nakrájenou klobásu.Mezi tím si připravíme kvásek,který pak vlijeme do mísy, postupně dodáme zbytek ingrediencí a vše smícháme. Těsto nalijeme na předem vymaštěný plech a necháme 30 minut kynout.Po té vložíme do předem předehřáté trouby a necháme péct cca 45 minut
Cmunda se dá jíst jak teplá ,tak studená.
Hrníčkový perník Hrníčkový kokosový moučník Hrníčkové malinové koláčky Hrníčkové máslové sušenky Hrníčkový čokoládový dort Indián Hrníčkové rizoto Hrníčkové vdolečky Domácí těstoviny Hrníčkový knedlík Hrníčkové masopustní koblihy
Naši partneři