Jednoduchý a přesto výtečný chodský koláč zapomocí našich hrníčků
Uděláme kvásek ( vlažné mléko, droždí a trochu cukru ). Do mísy prosejeme mouku, přidáme kvásek a po té zbylé ingredience a dáme kynout.
Těsto přendáme na pomoučený vál a rozdělíme ho na 8 dílů a každý z nich vyválíme. Okraje necháme zvýšené.
Plníme různými náplněmi ( můžeme použít i cukrářský sáček ) .Okraje potřeme bílkem a pečeme v troubě cca 20 minut při 180-200°C
Hrníčkové rizoto Hrníčkoví kynutí skořicoví šneci s kardamonem Hrníčkové vařené perníčky s kakaem Vynikající omáčka na špagety Hrníčkové houskové knedlíky Hrníčkový švestkový koláč s mákem Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem Tvarohová dobrota Banánový chlebíček Hrníčkové české perníčky
Naši partneři