Dle hrníčků se nemusí jen péct ale i vařit
Do tlakového hrnce nalijeme vodu, kterou přivedeme k varu a přidáme kostku bujonu.Pak postupně přidáme všechny ingredience kromě vepřové konzervy a hrášku.Osolíme, dáme lžíci kečupu a uzavřeme.
Jakmile začne syčet, ztlumíme to na minimum a necháme vařit ještě 15 minut.Pak vypneme sporák a dalších 12 minut necháme dojít.
Po té přidáme vepřovou konzervu s hráškem a řádně promícháme a můžeme nandavat
Hrníčkové vdolečky Jablečné miništrúdly Hrníčkové domácí slané pečivo Hrníčkový karamelový koláč s ořechy Dýňová polévka z Austrálie Hrníčkový makovník Hrníčkový borůvkový koláč z drobenky Hrníčkové masopustní koblihy Hrníčkové houskové knedlíky Hrníčkový krémový dort
Naši partneři