Hrníčkové rizoto

0 hvězdiček z 15 hodnocení   

Dle hrníčků se nemusí jen péct ale i vařit

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkové rizoto

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkové rizoto

Do tlakového hrnce nalijeme vodu, kterou přivedeme k varu a přidáme kostku bujonu.Pak postupně přidáme všechny ingredience kromě vepřové konzervy a hrášku.Osolíme, dáme lžíci kečupu a uzavřeme.

Jakmile začne syčet, ztlumíme to na minimum a necháme vařit ještě 15 minut.Pak vypneme sporák a dalších 12 minut necháme dojít.

Po té přidáme vepřovou konzervu s hráškem a řádně promícháme a můžeme nandavat

Tagy receptu: Hrníčkové rizoto

Rizoto Rýže Vepřová konzerva Hrášek Paprika Uzenina Cibule

Diskuze k receptu: Hrníčkové rizoto

Další recepty

Domácí těstoviny Hrníčkové plněné perníčky Hrníčková koprová kulajda Hrníčkové tvarohové řezy Hrníčkový mazanec naší babičky Hrníčková domácí veka Hrníčkové americké cookies Hrníčkový olejový velikonoční beránek Hrníčkové vdolečky Hrníčkové vafle

Naši partneři

  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.