Hrníčkové rizoto

0 hvězdiček z 16 hodnocení   

Dle hrníčků se nemusí jen péct ale i vařit

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkové rizoto

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkové rizoto

Do tlakového hrnce nalijeme vodu, kterou přivedeme k varu a přidáme kostku bujonu.Pak postupně přidáme všechny ingredience kromě vepřové konzervy a hrášku.Osolíme, dáme lžíci kečupu a uzavřeme.

Jakmile začne syčet, ztlumíme to na minimum a necháme vařit ještě 15 minut.Pak vypneme sporák a dalších 12 minut necháme dojít.

Po té přidáme vepřovou konzervu s hráškem a řádně promícháme a můžeme nandavat

Tagy receptu: Hrníčkové rizoto

Rizoto Rýže Vepřová konzerva Hrášek Paprika Uzenina Cibule

Diskuze k receptu: Hrníčkové rizoto

Další recepty

Hrníčkové vdolečky Jablečné miništrúdly Hrníčkové domácí slané pečivo Hrníčkový karamelový koláč s ořechy Dýňová polévka z Austrálie Hrníčkový makovník Hrníčkový borůvkový koláč z drobenky Hrníčkové masopustní koblihy Hrníčkové houskové knedlíky Hrníčkový krémový dort

Naši partneři

  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.