Dle hrníčků se nemusí jen péct ale i vařit
Do tlakového hrnce nalijeme vodu, kterou přivedeme k varu a přidáme kostku bujonu.Pak postupně přidáme všechny ingredience kromě vepřové konzervy a hrášku.Osolíme, dáme lžíci kečupu a uzavřeme.
Jakmile začne syčet, ztlumíme to na minimum a necháme vařit ještě 15 minut.Pak vypneme sporák a dalších 12 minut necháme dojít.
Po té přidáme vepřovou konzervu s hráškem a řádně promícháme a můžeme nandavat
Malinovo-čokoládové muffiny Hrníčkový karamelový koláč s ořechy Hrníčkový rybízový koláč podle babičky Hrníčkový biskupský bílkový chlebíček Hrníčkové české perníčky Grapefruitový chlebíček Hrníčkový borůvkový koláč z drobenky Vynikající omáčka na špagety Hrníčková buchta s cuketou Špaldová sněhová bábovka
Naši partneři