Hrníčkový bezlepkový perník

0.3529 hvězdiček z 17 hodnocení   

Něco pro alergiky

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Med dáme rozpustit do vlažného mléka.

Cukr, celá vajíčka a olej ušleháme a pak přidáme mléko s rozpuštěným medem.Potom přidáme mouku, kypřící prášek do perníku a kakao.

Těsto vlijeme na předem připravený plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 180 st. cca 15 až 20 minut.

Tagy receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Perník Jizerka Kakao

Diskuze k receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Další recepty

Hrníčkové karamelové sušenky (spekulky) Lotus Hrníčkový karamelový koláč s ořechy Hrníčkové rizoto Hrníčkoví kynutí skořicoví šneci s kardamonem Kynutý hrníčkový borůvkový koláč Hrníčkové medové kremrole Hrníčková buchta s cuketou Hrníčkové slané roládky Hrníčkové piškotové řezy s krémem Hrníčková buchta z dýně Hokkaido

Naši partneři

  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.