Moučníček vhodný pro jakoukoli návštěvu
Vejce ušleháme s cukrem, přidáme postupně ostatní ingredience a vypracujeme řidší těsto, které vlijeme do vymaštěného a vysypaného plechu. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut na 180°C .
Než se korpus upeče připravíme si náplň. Uvaříme hustý puding. Do zchladlého pudinku vmícháme zakysanou smetanu. Na vychladlý korpus natřeme náplň, na kterou poskládáme piškoty a ovoce. Nakonec nalijeme na moučník želatinu a necháme vše zchladnout v lednici.
Hrníčkové domácí slané pečivo Hrníčková bábovka Hrníčková tvarohová buchta s povidly Hrníčková tvarohová buchta s Margot Hrníčkové masopustní koblihy Hrníčkový Tiramisu z pomazánkového másla Hrníčkové slané roládky Hrníčkové minikoblížky z jogurtu Hrníčková bramborová vánočka Hrníčková buchta z dýně Hokkaido
Naši partneři