Být diabetik znamená se více hlídat, ale neznamená to, že si za každou cenu musíte odepřít vše. Vyzkoušejte naši dia domácí čokoládu. Mlsat se přeci dá i ne vlně "DIA" a čokoláda je opravdu dobrá.
V rozpuštěném tuku rozmícháme kakao a ve vodní lázni za stálého míchání zahříváme. Vmícháme sušené mléko, ve kterém jsme rozmíchali sorbit.Nakonec přidáme ořechy nebo mandle.
Čokoládou plníme malé formičky vypláchnuté studenou vodou.
PO vychladnutí necháme v chladničce ztuhnout.Poté čokoládu opatrně vyklopíme.
Hrníčková mrkvová kolečka Jablečné miništrúdly Hrníčkové malinové koláčky Hrníčkový chleba Citrónová hrníčková bábovka s mákem Ovocný moučník Tvarohová dobrota Hrníčkové muffiny s ořechy Hrníčková buchta z dýně Hokkaido Hrníčková domácí veka
Naši partneři