Pokud chcete změnu od bramboráků,upečte si tuto výbornou cmundu.
Do mísy nastrouháme brambory, česnek a přidáme na jemno nakrájenou klobásu.Mezi tím si připravíme kvásek,který pak vlijeme do mísy, postupně dodáme zbytek ingrediencí a vše smícháme. Těsto nalijeme na předem vymaštěný plech a necháme 30 minut kynout.Po té vložíme do předem předehřáté trouby a necháme péct cca 45 minut
Cmunda se dá jíst jak teplá ,tak studená.
Hrníčkové karamelové sušenky (spekulky) Lotus Zaplétaný hrníčkový mazanec Hrníčková koprová kulajda Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem Hrníčkové houskové knedlíky Hrníčkové langoše Hrníčkový rybízový koláč podle babičky Citrónová hrníčková bábovka s mákem Zebra bábovka Hrníčkové malinové brownies
Naši partneři