Pokud chcete změnu od bramboráků,upečte si tuto výbornou cmundu.
Do mísy nastrouháme brambory, česnek a přidáme na jemno nakrájenou klobásu.Mezi tím si připravíme kvásek,který pak vlijeme do mísy, postupně dodáme zbytek ingrediencí a vše smícháme. Těsto nalijeme na předem vymaštěný plech a necháme 30 minut kynout.Po té vložíme do předem předehřáté trouby a necháme péct cca 45 minut
Cmunda se dá jíst jak teplá ,tak studená.
Hrníčkový makový skládanec s meruňkami Dýňová polévka z Austrálie Hrníčkový kokosky Hrníčkové minikoblížky z jogurtu Hrníčkový makovník Zebra bábovka Hrníčkové houskové knedlíky Hrníčkový domácí kinder řezy Hrníčkový brumík Hrníčkové rohlíky
Naši partneři