Nevíte co k věčeři? Co takhle tyto skvělí langoše, za pomocí našich hrníčků
Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.
Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.
Těsto lze použít i na pizzu
Hrnkový chodský koláč Hrníčkový třešňový koláč Clafoutis Hrníčková tříbarevná bábovka Hrníčkový knedlík Hrníčkový biskupský bílkový chlebíček Tvarohová dobrota Hrníčkový jablečný koláč s drobenkou Jablečné miništrúdly Hrníčková šlehačková třešňová bublanina Špaldová sněhová bábovka
Naši partneři