Nevíte co k věčeři? Co takhle tyto skvělí langoše, za pomocí našich hrníčků
Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.
Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.
Těsto lze použít i na pizzu
Hrníčkové vdolečky Hrníčková domácí nutella Hrníčková buchta dvou barev s meruňkami Hrníčkové vafle Hrníčkový brumík Hrníčkové domácí slané pečivo Šlehačkový věnec s ořechy Hrnkový chodský koláč Hrníčková bábovka z jablek Hrníčkové medové kremrole
Naši partneři