Jednoduchý recept na výborný vdolečky, opět pomocí našich hrníčků...
Z mouky, cukru,vanilkového cukru, rozpuštěného másla, vajíčka a z kvásku vypracujeme těsto a necháme 40 minut kynout.
Po vykynutí těsto vyválíme a vykrajujeme kolečka, která smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Po usmažení vdolečky dáváme na papírový ubrousek, aby se vsákl přebytečný tuk. Poté vdolečky potřeme povidly a zakysanou smetanou.
Hrníčková buchta z dýně Hokkaido Hrníčkový borůvkový koláč z drobenky Hrníčkové palačinky Špaldová sněhová bábovka Hrníčkový Tiramisu z pomazánkového másla Hrníčková bramborová vánočka Hrníčkové malinové koláčky Hrníčková bábovka Hrníčkový knedlík Hrníčkový jablečný koláč s drobenkou
Naši partneři