Jednoduchý recept na výborný vdolečky, opět pomocí našich hrníčků...
Z mouky, cukru,vanilkového cukru, rozpuštěného másla, vajíčka a z kvásku vypracujeme těsto a necháme 40 minut kynout.
Po vykynutí těsto vyválíme a vykrajujeme kolečka, která smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Po usmažení vdolečky dáváme na papírový ubrousek, aby se vsákl přebytečný tuk. Poté vdolečky potřeme povidly a zakysanou smetanou.
Hrníčková tvarohová buchta s povidly Hrníčková koprová kulajda Hrníčková buchta s ananasem Hrníčkové masopustní koblihy Hrníčková DIA domácí čokoláda Dýňová polévka z Austrálie Hrníčkový perník Hrníčkové vafle Hrníčková tříbarevná bábovka Hrníčková domácí celozrnná bagetka
Naši partneři