Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

0.125 hvězdiček z 24 hodnocení   

Recept na výborného hrníčkového velikonočního beránka.

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, strouhanou kůru, rozinky, kandované ovoce nebo ořechy, vejce a mléko. Těsto promícháme a vlejeme do vymazané a vysypané formy (větší beránková s víkem) a ve středně vyhřáté troubě pečeme 50-55 minut.

Pečeme-li beránka v jednodílné formě, připravíme těsto z polovičního množství surovin a pečeme cca 40 minut.

Tagy receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Polohrubá mouka Krupicový cukr Mléko Rozinky Kandované ovoce Ořechy Citronová kůra Vejce Tuk Velikonoční beránek

Diskuze k receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Další recepty

Hrníčková bábovka z jablek Hrníčková šlehačková třešňová bublanina Hrníčkové langoše Banánovo ořechové muffiny Hrníčkové rohlíky Hrnkový chodský koláč Ovocný moučník Hrníčkové borůvkové muffiny Hrníčkový biskupský bílkový chlebíček Hrníčkový rybízový koláč podle babičky

Naši partneři

  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.