Recept na výborného hrníčkového velikonočního beránka.
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, strouhanou kůru, rozinky, kandované ovoce nebo ořechy, vejce a mléko. Těsto promícháme a vlejeme do vymazané a vysypané formy (větší beránková s víkem) a ve středně vyhřáté troubě pečeme 50-55 minut.
Pečeme-li beránka v jednodílné formě, připravíme těsto z polovičního množství surovin a pečeme cca 40 minut.
Polohrubá mouka Krupicový cukr Mléko Rozinky Kandované ovoce Ořechy Citronová kůra Vejce Tuk Velikonoční beránek
Hrníčková šlehačková třešňová bublanina Hrníčkový Tiramisu z pomazánkového másla Hrníčková houska na hamburger Hrníčková buchta s cuketou Hrníčkové medové kremrole Zaplétaný hrníčkový mazanec Hrníčkový makový skládanec s meruňkami Hrníčkové minikoblížky z jogurtu Hrníčkové domácí slané pečivo Hrníčková buchta z dýně Hokkaido
Naši partneři