Pokud vám zbydou bílky z jiného pečení či vaření, je tu jednoduchý recept na biskupský chlebíček
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme moučkový i vanilkový cukr, rozpuštěné máslo, nasekanou čokoládu a ostatní přísady a zlehka promícháme.Těsto vlijeme do předem vymazané a vysypané formy a vložíme do předem předehřát trouby a pozvolna pečeme cca 40 minut
Po vychladnutí můžeme polít citronovou polevou nebo jen pocukrovat
Chleba Rozinky Čokoláda na vaření Citronová poleva Ořechy Kandované ovoce Bílky
Hrníčkové české perníčky Hrníčková buchta z dýně Hokkaido Hrníčkový knedlík Hrníčková koprová kulajda Hrníčková kynutá cmunda Hrníčkové vdolečky Hrníčková houska na hamburger Šlehačkový věnec s ořechy Hrníčkový brumík Hrníčkové langoše
Naši partneři