Upečte si hrníčkovou buchtu z dýně Hokkaido.
Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko a skořici, nakonec vmícháme dýni. Těsto nalijeme na plech předem potřený tukem a vysypaná moukou a dáme péct do předem vyhřáté trouby.
Po vychladnutí ji můžeme ozdobit politím čokoládové polevy.
Do těsta lze přidat lžíci medu, rozinky, ořechy nebo sušené ovoce.
Hrníčkový biskupský bílkový chlebíček Hrníčkové malinové brownies Hrníčková domácí celozrnná bagetka Hrníčkové piškotové řezy s krémem Hrníčkové vařené perníčky s kakaem Hrníčkové americké cookies Tvarohová dobrota Hrníčková DIA domácí čokoláda Zaplétaný hrníčkový mazanec Hrníčková šlehačková třešňová bublanina
Naši partneři