Upečte si hrníčkovou buchtu z dýně Hokkaido.
Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko a skořici, nakonec vmícháme dýni. Těsto nalijeme na plech předem potřený tukem a vysypaná moukou a dáme péct do předem vyhřáté trouby.
Po vychladnutí ji můžeme ozdobit politím čokoládové polevy.
Do těsta lze přidat lžíci medu, rozinky, ořechy nebo sušené ovoce.
Tvarohová dobrota Hrníčkový fitness ovesný dort Hrnkový chodský koláč Hrníčkový kokosový moučník Hrníčková domácí nutella Hrníčkové piškotové řezy s krémem Hrníčkové vdolečky Hrníčková bábovka Hrníčkový Tiramisu z pomazánkového másla Dýňová polévka z Austrálie
Naši partneři