Upečte si hrníčkovou buchtu z dýně Hokkaido.
Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko a skořici, nakonec vmícháme dýni. Těsto nalijeme na plech předem potřený tukem a vysypaná moukou a dáme péct do předem vyhřáté trouby.
Po vychladnutí ji můžeme ozdobit politím čokoládové polevy.
Do těsta lze přidat lžíci medu, rozinky, ořechy nebo sušené ovoce.
Hrníčkoví kynutí skořicoví šneci s kardamonem Hrníčkové malinové brownies Hrníčková roláda Hrníčkové medové kremrole Špaldová sněhová bábovka Hrníčkový biskupský bílkový chlebíček Hrníčkové vařené perníčky s kakaem Hrníčkové rizoto Grapefruitový chlebíček Hrníčkové plněné perníčky
Naši partneři