Hrníčkový bezlepkový perník

0.7143 hvězdiček z 7 hodnocení   

Něco pro alergiky

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Med dáme rozpustit do vlažného mléka.

Cukr, celá vajíčka a olej ušleháme a pak přidáme mléko s rozpuštěným medem.Potom přidáme mouku, kypřící prášek do perníku a kakao.

Těsto vlijeme na předem připravený plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 180 st. cca 15 až 20 minut.

Tagy receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Perník Jizerka Kakao

Diskuze k receptu: Hrníčkový bezlepkový perník

Další recepty

Hrníčkový makovec Vynikající omáčka na špagety Hrníčkové rizoto Zebra bábovka Špaldová sněhová bábovka Hrnkový chodský koláč Banánový chlebíček Jablečné miništrúdly Linecký hrníčkový rybízový koláč s tvarohem Hrnková tortila

Naši partneři

  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.