Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

0 hvězdiček z 11 hodnocení   

Recept na výborného hrníčkového velikonočního beránka.

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, strouhanou kůru, rozinky, kandované ovoce nebo ořechy, vejce a mléko. Těsto promícháme a vlejeme do vymazané a vysypané formy (větší beránková s víkem) a ve středně vyhřáté troubě pečeme 50-55 minut.

Pečeme-li beránka v jednodílné formě, připravíme těsto z polovičního množství surovin a pečeme cca 40 minut.

Tagy receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Polohrubá mouka Krupicový cukr Mléko Rozinky Kandované ovoce Ořechy Citronová kůra Vejce Tuk Velikonoční beránek

Diskuze k receptu: Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem

Další recepty

Hrníčková domácí celozrnná bagetka Hrníčkové masopustní koblihy Hrníčková bábovka Hrníčkový borůvkový koláč z drobenky Dvoubarevná bábovka s čokoládou a ořechy Hrníčkové palačinky Čokoládový koláč Kladdkaka Hrníčkové svatební koláčky Hrníčková mrkvová kolečka Hrníčková bábovka z jablek

Naši partneři

  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.