Hrnkový chodský koláč

0 hvězdiček z 16 hodnocení   

Jednoduchý a přesto výtečný chodský koláč zapomocí našich hrníčků

Ingredience pro přípravu receptu: Hrnkový chodský koláč

Náplň

Postup pro přípravu receptu: Hrnkový chodský koláč

Uděláme kvásek ( vlažné mléko, droždí a trochu cukru ). Do mísy prosejeme mouku, přidáme kvásek a po té zbylé ingredience a dáme kynout.

Těsto přendáme na pomoučený vál a rozdělíme ho na 8 dílů a každý z nich vyválíme. Okraje necháme zvýšené.

Plníme různými náplněmi ( můžeme použít i cukrářský sáček ) .Okraje potřeme bílkem a pečeme v troubě cca 20 minut při 180-200°C

Tagy receptu: Hrnkový chodský koláč

Koláč Povidla Maková náplň Tvarohová náplň Ořechová náplň

Diskuze k receptu: Hrnkový chodský koláč

Další recepty

Hrníčkové české perníčky Kynutý hrníčkový borůvkový koláč Hrníčkové houskové knedlíky Hrníčková domácí celozrnná bagetka Hrníčkový mazanec naší babičky Hrníčkový čokoládový dort Indián Hrníčkový bezlepkový perník Hrníčkové máslové sušenky Hrníčková tvarohová buchta s Margot Hrníčkový perník

Naši partneři

  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.