Jednoduchý a přesto výtečný chodský koláč zapomocí našich hrníčků
Uděláme kvásek ( vlažné mléko, droždí a trochu cukru ). Do mísy prosejeme mouku, přidáme kvásek a po té zbylé ingredience a dáme kynout.
Těsto přendáme na pomoučený vál a rozdělíme ho na 8 dílů a každý z nich vyválíme. Okraje necháme zvýšené.
Plníme různými náplněmi ( můžeme použít i cukrářský sáček ) .Okraje potřeme bílkem a pečeme v troubě cca 20 minut při 180-200°C
Hrníčkové české perníčky Kynutý hrníčkový borůvkový koláč Hrníčkové houskové knedlíky Hrníčková domácí celozrnná bagetka Hrníčkový mazanec naší babičky Hrníčkový čokoládový dort Indián Hrníčkový bezlepkový perník Hrníčkové máslové sušenky Hrníčková tvarohová buchta s Margot Hrníčkový perník
Naši partneři