Hrnkový chodský koláč

0 hvězdiček z 6 hodnocení   

Jednoduchý a přesto výtečný chodský koláč zapomocí našich hrníčků

Ingredience pro přípravu receptu: Hrnkový chodský koláč

Náplň

Postup pro přípravu receptu: Hrnkový chodský koláč

Uděláme kvásek ( vlažné mléko, droždí a trochu cukru ). Do mísy prosejeme mouku, přidáme kvásek a po té zbylé ingredience a dáme kynout.

Těsto přendáme na pomoučený vál a rozdělíme ho na 8 dílů a každý z nich vyválíme. Okraje necháme zvýšené.

Plníme různými náplněmi ( můžeme použít i cukrářský sáček ) .Okraje potřeme bílkem a pečeme v troubě cca 20 minut při 180-200°C

Tagy receptu: Hrnkový chodský koláč

Koláč Povidla Maková náplň Tvarohová náplň Ořechová náplň

Diskuze k receptu: Hrnkový chodský koláč

Další recepty

Hrníčkový makovník Hrníčkový fitness ovesný dort Hrníčkový čokoládový dort Indián Hrníčkový knedlík Kynutý hrníčkový borůvkový koláč Banánovo ořechové muffiny Malinovo-čokoládové muffiny Citrónová hrníčková bábovka s mákem Hrníčkový makovec Hrníčková bábovka z jablek

Naši partneři

  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.