Upečte si hrníčkovou buchtu z dýně Hokkaido.
Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko a skořici, nakonec vmícháme dýni. Těsto nalijeme na plech předem potřený tukem a vysypaná moukou a dáme péct do předem vyhřáté trouby.
Po vychladnutí ji můžeme ozdobit politím čokoládové polevy.
Do těsta lze přidat lžíci medu, rozinky, ořechy nebo sušené ovoce.
Hrníčkové langoše Hrníčkové svatební koláčky Kynutý hrníčkový borůvkový koláč Hrnkový chodský koláč Hrníčkový knedlík Hrníčkové koblihy Hrníčková buchta s cuketou Hrníčkový kynutý meruňkový koláč Hrníčková DIA domácí čokoláda Hrníčkové houskové knedlíky
Naši partneři