Nevíte co k věčeři? Co takhle tyto skvělí langoše, za pomocí našich hrníčků
Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.
Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.
Těsto lze použít i na pizzu
Hrníčkové koblihy Hrníčkové rizoto Banánovo ořechové muffiny Hrníčkové karamelové sušenky (spekulky) Lotus Hrníčkový brumík Malinovo-čokoládové muffiny Hrníčkové domácí slané pečivo Hrníčkové lívance Hrníčková perníková čokoládová bomba Linecký hrníčkový rybízový koláč s tvarohem
Naši partneři