Nevíte co k věčeři? Co takhle tyto skvělí langoše, za pomocí našich hrníčků
Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.
Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.
Těsto lze použít i na pizzu
Hrníčkový domácí kinder řezy Hrníčková šlehačková třešňová bublanina Hrníčkové tvarohové řezy Šlehačkový věnec s ořechy Hrníčkový mazanec naší babičky Hrníčková kynutá cmunda Hrníčková polévka s červené čočky Hrníčkové malinové koláčky Citrónová hrníčková bábovka s mákem Hrníčkový fitness ovesný dort
Naši partneři