Hrníčkové langoše

1.1333 hvězdiček z 15 hodnocení   
Hrníčkové langoše

Nevíte co k věčeři? Co takhle tyto skvělí langoše, za pomocí našich hrníčků

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkové langoše

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkové langoše

Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.

Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.

Těsto lze použít i na pizzu

Tagy receptu: Hrníčkové langoše

Langoš Čenek Kečup Sýr

Diskuze k receptu: Hrníčkové langoše

Další recepty

Hrníčková domácí veka Hrníčkové masopustní koblihy Hrníčková tříbarevná bábovka Banánový chlebíček Hrníčkový Tiramisu z pomazánkového másla Hrníčková mrkvová kolečka Hrníčkové české perníčky Domácí těstoviny Linecký hrníčkový rybízový koláč s tvarohem Hrníčková domácí nutella

Naši partneři

  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.