Hrníčkové langoše

1.1333 hvězdiček z 15 hodnocení   
Hrníčkové langoše

Nevíte co k věčeři? Co takhle tyto skvělí langoše, za pomocí našich hrníčků

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkové langoše

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkové langoše

Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.

Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.

Těsto lze použít i na pizzu

Tagy receptu: Hrníčkové langoše

Langoš Čenek Kečup Sýr

Diskuze k receptu: Hrníčkové langoše

Další recepty

Hrníčkový kynutý meruňkový koláč Ovocný moučník Hrníčkový biskupský bílkový chlebíček Hrníčkové vafle Hrníčkové karamelové sušenky (spekulky) Lotus Hrníčková koprová kulajda Hrníčkové vdolečky Čokoládový koláč Kladdkaka Hrníčkový jablečný koláč s drobenkou Hrníčkoví kynutí skořicoví šneci s kardamonem

Naši partneři

  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.
  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.