Hrníčkové medové kremrole

0 hvězdiček z 13 hodnocení   

Medová pochoutka

Ingredience pro přípravu receptu: Hrníčkové medové kremrole

Náplň

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkové medové kremrole

Mouku promíchanou se sodou smícháme s cukrem. Přidáme vejce, med a vypracujeme těsto a necháme 2 hodiny rozležet v chladničce.

Poté z těsta vyválíme tenký plát a větším tvořítkem nebo skleničkou vykrajujeme kolečka.Přeneseme je na vymazaný plech a v předehřáté troubě pečeme dorůžova.

Ještě teplá kolečka natáčíme na konec vařečky a vzniklé trubičky ihned sundáme. Postupujeme rychle, aby kolečka nevychladla, neztvrdla a při natáčení na vařečku se nelámala.Když trubičky vychladnou, naplníme je náplní a konce namočíme v rozehřáté čokoládě.

Náplň: Pudink promícháme s částí cukru a částí mléka a vlijeme do zbývajícího mléka, které jsme uvedli do varu.Za stálého míchání uvaříme pudink.Za občasného zamíchání jej necháme vychladnout, poté do něj zašleháme zbývající cukr, rum a změklé máslo

Tagy receptu: Hrníčkové medové kremrole

Kremrole Med Pudink Rum Čokoláda

Diskuze k receptu: Hrníčkové medové kremrole

Další recepty

Hrníčková domácí veka Hrníčkové borůvkové muffiny Hrníčkový kynutý meruňkový koláč Hrníčkové malinové brownies Hrníčkový olejový velikonoční beránek Čokoládový koláč Kladdkaka Hrníčkové rizoto Hrníčkové loupáčky Hrníčkové malinové koláčky Hrníčkový karamelový koláč s ořechy

Naši partneři

  • Vánoční cukroví
    Kuchařka s tradičními i méně známými recepty na vánoční cukroví.
  • Smoothie recepty
    Široká nabídka receptů na ovocné i zeleninové smoothie.
  • Raw recepty
    Raw strava - nový trend ve výživě, zkuste nové raw recepty.